Oproep

Hebt u werk van Edith in uw bezit?    wandtextiel, kleding, papiercollage,…

We willen graag een overzicht krijgen van al het werk dat Edith gemaakt heeft, en noteren waar de stukken zich bevinden.   Er is veel werk in particulier bezit.   Ik doe dan ook een oproep aan iedereen die werk in bezit heeft om iets van zich te laten horen.   Een foto zou het helemaal compleet maken.   Werk van de ganse loopbaan is interessant !!

Kleding

We konden contact leggen met het Modemuseum (MoMu) in Antwerpen.   We hebben ondertussen samen met één van de curatoren de kledingcollectie van Edith bekeken aan de hand van dia’s en foto’s.   Er is belangstelling en er wordt een onderzoekstraject gestart.   Hoe breder het beeld is dat we kunnen schetsen aan het MoMu, hoe groter de kans is dat hun belangstelling groeit om haar kleding te gaan documenteren en collecteren.   Ook daarvoor is het fijn om een reactie van u te ontvangen.   Er is nog een weg te gaan, maar hopelijk krijgt de kleding van Edith een goede plaats in het MoMu.

Interesse in werk dat in onbruik raakt

Mocht er bij u werk van Edith in onbruik raken (te klein of te groot geworden, wegens verhuis minder plaats, smaak is veranderd, … ) dan zou u mij een groot plezier doen om mij even te contacteren.   Misschien is het iets dat ik al lang graag nog een keer zou zien, of een kledingstuk dat het Momu eventueel wil opnemen in haar collectie.   Werk van de ganse loopbaan is interessant !!

We horen graag van u.